Ondanks de corona beperkingen proberen we nog van alles te organiseren zoals op de filmpjes is te zien. Alle kerkdiensten zijn online te volgen via Kekrdienstgemist, dagelijkse bijbelstudies worden aangeboden via het YouTube kanaal van de kerk. Bij vele activiteiten worden ook de gemeenteleden betrokken zodat we de band met elkaar in stand blijven houden en waar we kunnen proberen we ook mensen van buiten de kerkgemeenschap te betrekken bij onze activiteiten.

Vanuit je hart!

Bij beide kerken staat een groot hart. Hier kun je een boodschap/gebed in stoppen. Deze gebeden worden meegenomen in de gebedsdiensten of in de dienst van zondag. Hier kun je een booschap kwijt aan god. Wil je voor iemand bidden of wil je god bedanken, schroom niet en stop wat in het hart!

Kijk even bij het hart in Gapinge en Veere bij de Kerk.

KOMPASMAALTIJD.

Eerste maandag van de maand organiseren we de "Kompasmaaltijd" voor alleenstaanden.

De maaltijden worden voorlopig thuis bezorgd en zijn voor een ieder toegankelijk. U kunt zich hiervoor opgeven.

Contact:

Willy Koppejan 0118-501638