Ondanks de corona beperkingen proberen we nog van alles te organiseren zoals op de filmpjes is te zien. Zo nu en dan zijn er online kerkdiensten en daarnaast zijn er gebedsdiensten, te volgen op het YouTube kanaal en ook dagelijkse bijbelstudies. Bij vele activiteiten worden ook de gemeenteleden betrokken zodat we de band met elkaar in stand blijven houden en waar we kunnen proberen we ook mensen van buiten de kerkgemeenschap te betrekken bij onze activiteiten.

Vanuit je hart!

Bij beide kerken staat een groot hart. Hier kan je een boodschap/gebed in stoppen. Deze gebeden worden meegenomen in de gebedsdiensten of in de dienst vn zondag. Hier kan je een booschap kwijt aan god. Wil je voor iemand bidden of wil je god bedanken. Schroom niet en stop wat in het hart!

Kijk even bij het hart in Gapinge en Veere bij de Kerk.

Bijbelstudie!

Normaal gesproken heeft de predikant een bijbelstudie groep. Helaas kan deze door Corona niet doorgaan. Maar hier heeft hij wat op bedacht. De bijbelstudies zijn te volgen op de youtube pagina van de kerk!

KOMPASMAALTIJD.

Eerste maandag van de maand organiseren we de "Kompasmaaltijd" voor alleenstaanden.

Deze maaltijd begint om 18.00.uur en is voor een ieder toegankelijk. Wanneer mensen zelf niet kunnen komen is er een ophaalservice.

Contact:

Willy Koppejan 0118-501638